La Casa Rural La Fàbrega està documentada des del segle XIII quan els seus propietaris van subscriure l’any 1225 la concòrdia amb els templers del Castell de Selma.


La casa està situada a la plana de La Fàbrega, al Senyoriu de Selma i les Valls de Marmellar, a 70 km de Barcelona i 50 Km de Tarragona. Es tracta d’una zona privilegiada, dominada per vinyes i boscs que es troba dins de la zona vinícola Penedès a una alçada de 500 metres sobre el nivell del mar i que ha donat lloc a una nova denominació vinícola, vi de +500, que te les seves pròpies característiques derivades de l’alçada i el sòl.


Degut al seu caràcter arquitectònic, històric i paisatgístic, la masia està catalogada dins del catàleg de masos protegits.


El projecte consta de tres cases que s’aniran rehabilitant progressivament. Ara ja es troba en funcionament la primera casa, perfectament rehabilitada i equipada. Te capacitat per a nou persones i disposa d’amplis espais de lleure d’ús privatiu com ara una gran terrassa exterior amb barbacoa i àrea de jocs i grans zones comunes amb un antic forn , zona d’aparcament, etc.